Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2010 14:12 - Подземните градове... под Варна
Автор: ferdi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9774 Коментари: 6 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Из "Тайните подземия на България" - 3, М.Миланов

- Подземните градове под Варна - заговори Учителят, - са разположени на седем нива. Първите два града са на извънземни цивилизации. Първият от тях, който е най-дълбоко под земята, е изграден още преди заселването на Земята с цивилизации от земен тип. В този град са разположени лаборатории на цивилизации, представителки на всички галактики във Веселената.

Погледнах го учуден. Никога досега не бях чувал, че на земята е имало присъствие от всички галактики. Той продължи:
- Имало е, Ученико, защото в тези лаборатории се правят проучвания и измервания на земното ядро, както и различни манипулации с характеристиките, стойностите и производните на вълните, полетата и честотите на земното ядро.
Замлъкна за миг, заслушан в тишината, по лицето му пробягна лека, едва видима усмивка на съжаление и потвърди нещо с глава. Знаех, че в момента той получава информация от своя Учител, която трябваше да ми предаде и търпеливо зачаках.
-    Ще ти бъде трудно да запаметиш чутото. По-добре да си вземеш бележника и да записваш. Нещата са твърде сложни, а и двамата не сме ядрени физици. Хайде, ще те чакам на нашата скамейка.

След по-малко от пет минути седяхме на нашето любимо място и аз се приготвих да записвам.

- Да продължим, Михаиле. Говорихме, че там има център, в който е изграден мощен реактор, свързан директно с ядрото. В този реактор чрез пречупване, издължаване и сгъстяване на стойностите се получават нови излъчвани вълни от междинен тип, съдържащи високочестотен потенциал и двойно модулирани "фта" двойки на микроедричните стойности. Реакторът е свързан чрез втулоедрични канали с центровете на всички лаборатории, където след преработка със специфичните за съответната галактика енергийно-полеви стойности излъчените вълни се ретранслират в зонален квазер и от там чрез концентрирани полета от горен квант се доставят в галактиките и прилежащите им планети за нуждите на обитаващите ги цивилизации.


Вторият извънземен град е създаден от цивилизациите на Плеадите - създатели на лемурийците, като към тях, по-късно, се присъединяват представители от Сириус, Голямо Куче, Кентавър и други съзвездия. В този град
са изградени много на брой пирамиди - правилни, обърнати, двойни, различни по размер, форма, строеж на кристалите, функционалност, енергийни и вълнови параметри. От този пирамиден град се координират енергийните полета и канали на всички излъчвани в Космоса стойности на висшите Алфа и Сигма спектрални зони. Балансират се също така и нововъзникналите енергийни стойности във Вселенската общност. В голяма правилна пирамида е съсредоточен центърът за директна връзка с Акаша.

-   Тези градове функционират ли още?

- И двата града продължават да функционират и сега, а пространството, на което са разположени продължава и под дъното на Черно море.

 

Честно да си призная, записките, които водих за микроедричните стойности, втулоедрични канали и разни спектрални зони, никак не ги разбирах, но знаех, че трябва да ги запиша, за да могат нашите учени да получат тези знания. И продължих да записвам:


-  Следващите два града са изградени от цивилизацията на атлантите. Първият, който е по-дълбоко под земята е град-музей и съкровищница. Тук атлантите са съхранявали всички наследени от лемурийците ценности, скулптури, книги, машини
и предмети, свързани с различни сфери на науката, изкуствата, строителството, инженерните, транспортните и комуникационните технологии, лазери, енергоизточници, кристали, сфери, преносими пирамиди и т. н. Златни, кристални и диамантени плочи, предмети и уреди. Тук се съхраняват прототипите и оригиналите на различни машини, уреди, апарати, конструирани от атлантите. Много статуи, предмети, използвани в бита, в храмовете и в различни области на технологиите и производството.

Вторият град е изграден от средните атланти. В него са живели наследниците на първия атлантски владетел. Там има голям пирамиден комплекс, състоящ се от 37 различни по форма, големина и материал пирамиди. В тези пирамиди се съхранява историята на всички владетели на атлантите, много техни лични вещи, дарове, които са получавали, лични архиви, книги с родословието на владетелите, висшите духовни водачи и династиите на лемурийците. Около този пирамиден комплекс са разположени сградите, в които са живели и използвали жителите на града, разположени стъпаловидно, свързани с красиви паркове, в които има шадравани, водопади, езерца. Улиците са изключително прави с много арки и стълбища.

 

Последното - седмо подземие е изградено от първите траки, заселили се по тези земи. В него се намират наследени от атлантите предмети и книги. Има изграден голям храмов комплекс, включващ светилища на атлантски и тракийски богове, а също и храмове на Слънцето, Звездите, Луната, Венера, Сириус. Тук се намира единственият по рода си Храм на Светлинното кълбо. В тракийския град има много и

разнообразни сфери, изработени от различни видове кристали. В една част на града е изграден мавзолеен комплекс, в който са положени първите седем владетели, техните съпруги и главните жреци. В голяма мраморна стая се съхраняват книгите и документите на траките.

В по-късни времена част от града е посещавана и използвана като склад-съкровищница от персите и римляните.

Много са тайните, които се крият под Варна...

 




Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. deleted-4udovi6teto - Подозирам, че си прав!
16.11.2010 20:29
Много са потайностите под Варна, аз съм слизал.
Чудовището
цитирай
2. bven - Да, започват да се появяват все повече данни
16.11.2010 22:11
за България и българите! Дерзайте. Поздрави!:)))
цитирай
3. minchomin - Възможно е да е така. От кого е инф...
16.11.2010 22:17
Възможно е да е така. От кого е информацията?
цитирай
4. ferdi - minchomin
17.11.2010 09:24
От книгите на Милан Миланов - "Тайните подземия на България" - има вече 5 части публикувани, а това тук е от третата част.
цитирай
5. minchomin - Информацията е, че предстоят много ...
17.11.2010 11:12
Информацията е, че предстоят много открития, които ще се направят и те ще променят представите на хората за човешкия вид, ще настъпи цялосна промяна на историята. Въпросът е, че всичко най-напред се предава като информация по различни канали и различни области.
цитирай
6. kikowsky - Ferdi, кога ще ходим
26.11.2010 09:02
да търсим подземията :) Голям мераклия съм.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ferdi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 193267
Постинги: 40
Коментари: 248
Гласове: 6024
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930