Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 10:07 - Тайните.. под тепетата
Автор: ferdi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8159 Коментари: 7 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Извадки от "Тайните подземия на България" - 3 част, М.Миланов

"Е, време е да ви разкажа, какво ми разкри Учителят за тепетата:

- Под тепетата, Ученико, се намира древният библейски град Йерусалим. Истинският Йерусалим. Преди 20 000 години тепетата в Пловдив са били високи хълмове, а градът е бил разположен в подножието между тях. Над Йерусалим е имало красиви въздушни мостове, които са свързвали отделните хълмове.

- Как тогава градът се намира под тепетата? Потънал ли е?

- Не, градът както ти казах, се е намирал между хълмовете. Бил е красив град, но е разрушен от силни трусове и засипан от свлачища. Там е и Голгота...

- Какво искаш да кажеш с това - Голгота, Учителю?

- Това, че тук е Голгота... Тук е бил Исус Христос...

Недоумявах, но се заслушах в думите му, които щяха да изяснят неяснотите с Христос и Голгота. Учителят продължи да говори:

- Мостовете се срутили и затрупали за вечни времена - хора, животни и постройки. Останали са, единствено, високите части на хълмовете, които днес представляват прочутите тепета на Пловдив.

- Говори се за още едно тепе.

- Някога е имало шести, по-нисък хълм, който се е намирал между два от

по-високите. По-близо до високия. До този хълм не е имало висящи мостове, но основите му са се свързвали с основите на високия връх. След трусовете развалините са пропаднали, затрупани в основите на сегашното тепе...
 -  Амфитеатърът е останал...
 - Някъде под амфитеатъра се намира истинската Голгота ...

Впечатлен слушах историята за Йерусалим, за тепетата, под които е погребан древният град. Но имаше още какво да науча. Учителят продължи:

- Под тепетата в Пловдив има два подземни града. Единият, който е бил винаги под земята е изграден от друга цивилизация преди повече от 20000 години и вторият, затрупан от свличащите се камъни и пръст.

- Може ли човек да проникне в тях?

- В подземния град се влиза от три места...  Друг път повече... Сега условията не позволяват. Искам да знаеш, че тук, в древния Йерусалим, се съхраняват няколко кристални сфери... Основното предназначение на града - леко повиши глас Учителят и ме изведе от мъглата на спомена, - е било да координира енергийните потоци, идващи от различни краища на галактиката и да ги отправя в правилната посока, след навлизането им в земното пространство. В този град, Михаиле, няма съкровища. Самият град е съкровище като енергиен ретранслатор, с извора и кристалните сфери.

- Учителю, объркан съм. Ти говори за Голгота, за Исус Христос. Да не би в подземния град да се намира тялото му? И за кой Исус Христос става въпрос, Учителю?

- Говоря за първия Исус Христос, който е живял преди 14000 години. Не, тялото на Исус Христос не е погребвано тук. След Голгота неговото Светлинното тяло е затворено в прозрачен кристал. Кристалът е с кръгла форма и има размери около 60-70 см, в диаметър. Пренесен е от посветените последователите на Исус в Музея под Витоша, където е положен. И днес е там, поставен е на висока колона от син мрамор, на която горната част представлява разтворена водна лилия, изработена от синьозелен кристал.

- Ти знаеш, че посетих Музея под Витоша, но не видях този прозрачен кристал. Имаше статуя на Христос....

- Ще го видиш. Всяко нещо, с времето си. Причината да не го видиш, е неземната светлина, която обгръща тялото. Очите, Ученико, очите ти още трябва да прогледнат. И това ще стане - успокои ме той.

- А свещеният граал, какво е истината за него? Какво всъщност се крие под понятието граал?

- Свещеният граал, като предмет, не съществува. Граалът, това е архив на историята на Учителя.

- Моля те, изясни ми истината за Исус. Знам, че човекът, когото наричаме Исус е носител на Христовото съзнание.

- Така да бъде. Тогава знай, че преди 14 хиляди години Исус Христос пристига в човешки образ, в Йерусалим. Това е истинският Христос - носител на Христовото съзнание. Този, за който пише в Библията е земен човек от династичен род, притежаващ част от знанията и уменията на истинския Христос. Така хората приемат земния Христос за Месията и Божия син, а истинският Исус е забравен през хилядолетията.

- Но в Библията пише съвсем друго...

- Някой чел ли е истинската Библия? – Апострофира ме игуменът. - Не е чел, защото не съществува в нашето съвремие. Много неща са променени и ние не помним корените, историята и произхода си. Но идва време!

- Тогава река Йордан... - започнах аз.

- Истинската река Йордан е Рилската река. И пустинята... Още много тайни ще бъдат разкрити. Скоро, много скоро.

- Още един въпрос, за посещението на Исус Христос в Тибет.

- Истинският Исус никога не е бил в Тибет – възрази игуменът. - Пребивавал е в земите на днешна България. Тук е преподавал знания на учениците си. Трябва да се проумее, че с наименованието Древен Египет някога са се именували земите на днешна България. Древен Египет се намира тук, в България. Тук са и всички споменати, описани в библията, древни земи. Тук е началото, тук е ядрото.

- А Бастет? Казано е, че шествието със саркофага на Бастет е тръгнало от Египет, за да бъде погребана край днешното Малко Търново. От кой Египет тогава е тръгнало?

- Днешните хора, Ученико, няма от къде да научат, че Древен Египет е тук. Те знаят, че шествието е тръгнало от Египет и в един момент саркофагът й се озовал в България. Но защо ли ще идват от далечния Египет, за да бъде погребана в България? Дали там, в Египетската земя, в долината на царете е нямало място за нея? Не си ли задават въпроса, защо една богиня ще се погребва на територията на далечна страна?

-  Моля те, кажи каква е истината.

- Истината е, че шествието се е движело по древните ни земи. Споменът за него, свързан с днешния Египет, води до заключението, че саркофагът е пропътувал хиляди километри. А в същност погребалното шествие, придружаващо саркофага, е изминало само няколко десетки километра. От светилището, където е извършен ритуала по затварянето на саркофага и тържествената церемония, до сегашното му местонахождение.

- Ще можем ли някога да разберем какво съдържа този саркофаг?

- Разрешение за изваждането на саркофага ще се получи веднага след официалното оповестяване, че Троя е открита. Нещата са свързани, едното води към другото. Това е закономерността на древните тайни. А сега те моля да ме изслушаш и запомниш добре това, което ще ти разкрия.

Уточнихме, че Древен Египет и голяма част от библейските земи се намират тук, в България. Това от своя страна е факт, доказващ "рожденото място" на Исус Христос. Да, той е бил на територията на днешна България. Живял е и е пътувал по нашите земи. Под раждане разбирай поява, защото Исус Христос не е представител на нашата цивилизация. Той идва от друг свят с мисията да положи началото на нов морал, нови убеждения, нови критерии за оценяване на събитията, поведението и отношенията между хората. Той, както и други Учители, появили се в други времена и по други места на земята са носители на по-висша идея за живот и жизнен път и

са имали задачата да предадат тази идея чрез посланията, съдържащи се в техните учения. Появата на Христос, по нашите земи, не е случайна. Тук, в България, се преплитат каналите за достъп до Висшата информационна банка, тук земите са свещени и какво по-подходящо място за "раждане" на нещо ново и много по-възвишено..."




Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kikowsky - Майка ми много пъти е споделяла
26.11.2010 10:38
впечатления, от времето, когато е учила в Пловдив. Мястото било силно заредено с някаква мистична енергия.
цитирай
2. ferdi - ..
26.11.2010 10:55
Явно не случайно е имала тези усещания :)
цитирай
3. kikowsky - Да,
26.11.2010 11:58
така се оказва :) Много се надявам написаното от Миланов да се окаже истина и да мога да я видя :)
цитирай
4. panazea - Поздравления !
26.11.2010 12:14
Ваша Панацея !
цитирай
5. universalnite1neo - Поздрави за чудесната ти инициа...
26.11.2010 16:08
Поздрави за чудесната ти инициатива с тези поредици за подземните градове .
Поддържам и мнението, че в Пловдив се усеща тази мистична енергия - всеки път, когато съм бил там я усещам !
цитирай
6. bven - Да, тези факти се потвърждават и от ченълинга на Йорданка Николова -
28.11.2010 14:28
СЪКРОВИЩАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ - 5 книги, които според мен, всеки трябва да прочете! Поздравления за хубавия постинг от Пловдив!:)))
цитирай
7. amrak - :)
06.12.2010 21:04
Така, и аз подкрепям тезата, че Древен Египет е тук :)
Поздрав за чудесните постинги!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ferdi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 193147
Постинги: 40
Коментари: 248
Гласове: 6024
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031