Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2010 10:22 - Еволюцията на България..
Автор: ferdi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6164 Коментари: 5 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Из "Тайните подземия на България" - част 6,  М.Миланов

   „Еволюционните процеси засягащи България са в ход от началото на 1999 година. В България се намират и основните канали за директна връзка с Божието царство – Окото, с центровете на Вселените и Всезирните пространства. Тези основни канали са със специално изградена защита от плазмени структури и вградени кристални нишки. Защитата не позволява достъп до каналите, освен на Висшите посветени, които сега са на Земята.

   Енергийната мрежа на България е напълно завършена и изградена под специален контрол и наблюдение, тъй като тук ще се развиват основните действия от бъдещите исторически времена, защото България е центърът, от който ще бъде управлявана Земята. Енергийната мрежа има три защитни слоя, които я предпазват от повреди – външна намеса и декодиране. Всеки отделен елемент от мрежата ще се включи в експлоатация в определен период от еволюцията. На базата на тази мрежа в страната ще се извършат и еволюционни промени в релефа, климата, почвите, водите и въздуха.

   Релефът няма да се промени съществено. Ще се покачи леко земното равнище по бреговете на Черно море. Около Дунав ще се образуват по-обширни равнини и полета. Реките ще разширят коритата си. Горите ще променят облика си в зависимост от понижението на надморското равнище в отделни райони на Стара планина, Сакар и Пирин. В Рила обратно, ще има увеличение на надморското равнище. С това трансформациите на релефа ще приключат.

   Климатът над България ще стане по-мек и топъл. Зимата като сезон ще изчезне напълно. Средните годишни температури ще бъдат между 15 и 35 градуса. Влажността на въздуха ще бъде най-добрата за новите условия на живот на индивидите, животните и растителния свят. Времето като цяло ще бъде слънчево, топло, носещо наслада и спокойствие. ...

   Билките ще претърпят силна трансформация. Всички билки ще повишат състава на енергийните частици в себе си и ще се използват за подпомагане и лечение на отделните органи и системи в организма на индивидите. Това ще ги направи изключително търсени, а България ще бъде страната, в която ще растат и се развиват всички видове билки и техните разновидности..

   Най-голямо значение и внимание се отделя на еволюцията, през която трябва да премине всеки отделен човек, населяващ територията на България. И тък като това е мястото, откъдето ще се ръководят, направляват и контролират всички предстоящи процеси на Земята.. в България са съсредоточени Най-висшите духове от цялото Всемирно пространство. И така, за да започне еволюцията на хората в България, първо трябваше да бъде изградена енергийната мрежа на всеки човек поотделно. Мрежите на всички индивиди вече са напълно изградени, завършени и защитени, включително и на тези индивиди, живеещи извън България, но имащи пряко участие в бъдещето на Времената. ..

   Всяка енергийна мрежа обхваща строго специализирани центрове и канали, като всички те имат определени функции и свойства. Едни имат задачата да генерират енргийни клетки, които да захранват целия организъм с необходимото количество енергия, специфична за всеки отделен индивид. Други видове центрове и канали  обслужват отделните органи и системи в организма. Трети обслужват приемането и изпращането на информация до всички точки на Земята, а впоследствие и на Всемира. Каналите осигуряват телепатичната връзка между индивидите и при всеки човек те ще се активират, когато е готов да поеме тези функции.

   Други канали и центрове от енергийната мрежа на индивидите обслужват сетивата им. Те също ще се активират един по един. Част от тези канали ще помогнат на индивида да се материализира, когато попада в други времена и светове, а друга част ще осъществява дематериализацията му при необходимост и при желание от негова страна. Постепенно ще се активират и каналите, с помощта на които човек ще може да пътува в миналото, да присъства като свидетел на вече отминали събития и да посещава други паралелни времена и светове... Енергийната мрежа на всеки отделен индивид е строго индивидуална в зависимост от мястото, от което е дошъл на Земята, от предишния му живот и от бъдещата му реализация.

   В процесите на еволюцията през годините ще настъпят сериозни промени в анатомията на индивидите. Всички органи и системи ще претърпят трансформации. Ще се видоизменят според новите условия.. Всички промени в хода на еволюцията ще се извършват постепенно, в продължение на години.

   Храненето също ще се промени коренно. Ще се изхранват изключително само с плодове и зеленчуци и някои варива – на първо време, а впоследствие варивата ще престанат да се използват като хранителен продукт. Хората ще приемат различни видове билки, в зависимост от необходимостта на организма си. Пиенето на вода ще стане основен момент в храненето им. Структурата на човека също ще се промени на няколко етапа от еволюцията. Ще стане фина, нежна, гъвкава, еластична и напълно съвършена. Ще се промени химичният и състав и плътността. Това ще я направи устойчива на всякакъв вид условия, въздействия и трансформации. Индивидите ще станат по-красиви, стройни, благи и съвършени като излъчване. Най-съвършени и красиви ще бъдат най-висшите в йерархията на Върховенството, които вече са на Земята, в България, и работят за осъществяването на еволюцията не само на планетата, но и на целия Всемир.

   Всички индивиди ще преминат през етапите на своето лично еволюиране. Тези от тях, които отхвърлят еволюцията, ще унищожат програмата си за развитие на Земята и в един определен момент ще я напуснат.

   В новото време, и в частност в България, няма място за несъвършени индивиди. България е люлката на еволюцията. Тя е центърът на всички светове, времена и пространства. Оттук ще се контролира и ръководи всеки отделен процес на Земята, във Всемира и Всезира... „




Гласувай:
33



1. kikowsky - Много вдъхновяващо :)
17.12.2010 10:41
Знам си аз, че тука местата са особени, усеща се. Ама пустия ми ограничен мозък трудно ги различава. Искам повече да виждам и разбирам, искам да го виждам как се случва.
Ферди, ти знаеш ли трите име на Милан Миланов?
цитирай
2. kikowsky - Моля те за
17.12.2010 10:44
трите му имена :)
цитирай
3. ferdi - Ще ти пиша на лични :)
17.12.2010 11:17
Ще ти пиша на лични :)
цитирай
4. kpandjarova - Аз самата не мога да си обясня много ...
13.01.2011 23:32
Аз самата не мога да си обясня много неща.Но със сигурност знам,че има нещо,което лично на мен ми влияе точно по начините описани тук,а и в други материали.Не ми се налага да си мечтая за нещо.Докато си помисля ,че ми трябва ,по някакъв начин ми се предлага почти веднага.само да си помисля.Почти ежедневие ми стана да ми се обаждат по телефона хора,за които само съм си помислила малко преди това,че трябва аз да им се обадя.Сега,в навечерието на Нова година ме обзе едно странно чувство,че през 2011 година ще сме свидетели на съдбоносни промени в България.Нищо конкретно,но усещам,че нещо се надига-в мен ,около мен,което често не мога да обясня.А когато се случи,не съм изненадана.Да,наистина аз винаги съм живяла със съзнанието,че да си българин е ТИТЛА и че ние сме с нещо много по-различни от останалите.Може би и затова животът ни напоследък става все по-труден...Подготовка към някакъв преход.Поздравления за постинга!
цитирай
5. batogo - Поздравление за поста!
04.04.2013 07:30
Изключително полезна статия, стимулираща духа и съзнанието. Благодаря!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ferdi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 193152
Постинги: 40
Коментари: 248
Гласове: 6024
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031